Deeltijdse of zelfstandige samenwerking

Zoals je weet, is het in de zorgsector niet evident om vacatures ingevuld te krijgen en de zorg te bieden die nodig is. Ook in woonzorgcentrum Mariëndal stoten we op dit probleem, en daar willen we iets aan doen. Daarom kijken we nu ook naar andere vormen van (samen)werken. We zetten in op flexibiliteit en een persoonlijke aanpak om het gemakkelijker te maken om (deeltijds) bij ons aan de slag te kunnen. Misschien wel iets voor jou?

Onze deeltijdse contracten beginnen al bij 20% per week, ofwel 1 werkdag per week. Daarnaast zijn ook andere werkregimes mogelijk: halftijds, 4/5de, enkel weekendwerk, … Je plant je dagen en prestaties ruim op voorhand in, leert je collega’s en bewoners kennen, bouwt pensioen op en geniet van onze andere extralegale voordelen. 

Heb je zin in afwisseling? Zoek je een manier van werken die vlotter te combineren is met een andere job of je privéleven? Dan zijn volgende opties misschien wel iets voor jou:

Je bent zelfstandig verpleegkundige (in bijberoep)
Als zelfstandige verpleegkundige (eventueel in bijberoep) kan je individueel, wanneer het jou past, losse prestaties invullen. Deze samenwerking kan ook met een bestaand team van zelfstandige verpleegkundigen. Je geeft de beschikbaarheden door en/of wij doen een oproep. Dit kan via mail of telefonisch in een afgesproken frequentie. We maken een samenwerkingsovereenkomst en je factureert de prestaties.

Je bent zelfstandig verpleegkundige in bijberoep of je zoekt een vaste job
Je kan ook vast bij ons in dienst komen werken. Ook hier bieden we een aantal mogelijkheden qua contract, van 20% (1 dag per week) tot een weekendcontract. Wie 50% of meer in dienst werkt, kan dit ook combineren met een job als zelfstandige in bijberoep/ Op die manier combineer je de voordelen van zelfstandig werken ook met de gemoedsrust van een vast inkomen, met een team toffe collega’s, met de opbouw van een pensioen, …

Ben je geïnteresseerd in een deeltijdse of zelfstandige samenwerking? Heb je vragen of wil je graag concrete info voor jouw situatie?
Kom langs, bel naar 02 686 05 60 of mail mariëndal@overijse.be voor een vrijblijvend gesprek.