Schrijf je in voor de rommelmarkt

Heb je spullen waar je vanaf wilt? Wil je graag een dagje marktkramer spelen? Op zaterdag 20 augustus vindt de rommelmarkt tijdens de Druivenfeesten plaats, van 11:00 tot 17:00 uur in de S-bocht. De rommelmarkt vindt dit jaar dus niet samen met de jaarmarkt plaats.

We slingeren onze standen met tweedehandsspullen helemaal rond het Justus Lipsiusplein en duiken dan de Stationsstraat in. De afmetingen voor de standen zijn ook gewijzigd: een stand is goed voor 3 lopende meter. Heb je meer ruimte nodig, reserveer dan meerdere standen. We zorgen ervoor dat rond de stand voldoende circulatieruimte is om zeker geen mensenmassa’s te veroorzaken. Uiteraard krijg je meer informatie over de geldende regels kort voor het evenement.

Per stand van 3 lopende meter betalen inwoners uit de Druivenstreekgemeenten 4 euro. Woon je buiten onze Druivenstreek, dan betaal je 6 euro.

Reserveer voor 11 augustus je standje via dit formulier. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met info over de betaling.

Inschrijving rommelmarkt (eetkramen)

Inschrijving rommelmarkt (standaard)