Kamiel Spiessens: Spiessens spartelt

Koop tickets
  • vrijdag 4 april 2025 van 20:30 tot 23:00

Stap in de wonderlijke wereld van Kamiel Spiessens & co tijdens zijn gloednieuwe theatershow “Spiessens Spartelt”. Laat je meevoeren in het hilarische avontuur van Kamiel, terwijl hij spartelt doorheen de knotsgekke wirwar van zijn leven!

Wat mag ik tegenwoordig wel en wat mag ik niet meer, vraagt Kamiel zich af? De zekerheden van vroeger zijn net zo stabiel als een pudding in een springkasteel! Zelfs macho Snelle Eddy twijfelt aan zijn identiteit, nu steeds meer mannen overstappen naar een vrouwenlichaam. Maar : “Is het gras echt groener aan de overkant?”, geeft cisman Kamiel als bedenking.

In deze show werpt Kamiel zich trouwens op als inspirerende levenscoach. “Zolang ge spartelt, leeft ge nog… en is alles mogelijk!” Ge moet erin blijven geloven! Net zoals zanger Ronny King, die zichzelf ziet als headliner op Pukkelpop en Jimmy B, die Ken wil spelen in de volgende Barbiefilm!

En wat met al die nieuwe technologieën? Kamiel constateert dat hij niet de enige is die verdwaalt in het doolhof van apps, emoji’s en accounts. Firmin de bokser is nu al helemaal het noorden kwijt. Na een volle uppercut tijdens de laatste boksmatch, kan hij zich geen enkel wachtwoord meer herinneren!

Ontwijk een digitale knock-out en geniet van de eigenzinnige visie van Kamiel Spiessens op het leven van vroeger en nu. “Spiessens Spartelt”. Een humoristisch houvast temidden van alle chaos en verwarring!

Organisatie: comedyshows.be

Opgelet: tickets enkel te koop via Comedyshows zelf. UiT-PAS kortingen zijn hierbij niet van toepassing.

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 27,5

Reserveer

Organisatie

COMEDYSHOWS.be
Ten Briele 16.9 , 8000 Brugge