TGdeLINK: I said no, no, no

Reserveer plaatsen
  • vrijdag 14 oktober 2022 van 20:30 tot 21:30

Op een avond stellen actrices en vriendinnen Debbie Crommelinck en Leen Dendievel vast dat Amy Winehouse ons ondertussen al meer dan 10 jaar geleden verliet. Het gesprek mondt al snel uit in een gemeenschappelijke en diepgaande fascinatie voor de Britse wereldster: wat als ze andere mensen was tegengekomen? Wat dreef haar naar die exuberante levensstijl? Wat voor geniale songs had ze nog meer in haar mars? En in welke mate was haar destructieve persoonlijkheid en worsteling met haar verslaving onderdeel van haar succes?

In deze muziektheatervoorstelling, doorspekt met enkele van Amy Winehouse haar meest beklijvende songs, zoeken Leen en Debbie antwoorden. Samen met acteur en muzikant Bert Verbeke brengen ze een verhaal over wat was en wat had kunnen zijn.

TGdeLINK is het theatergezelschap, geleid door theatermaakster Debbie Crommelinck, met acteurs Bert Verbeke en Jef Hoogmartens als vaste leden. Het gezelschap maakte o.a. Naamloze Gebeurtenis, The Beauty Queen of Leenane en Vrijen Met Dieren, en bespeelde hiermee al verschillende culturele centra. Tijdens de Gentse Feesten organiseert TGdeLINK al enkele jaren een theater- en muziekfestival in NTGent Arca.

Met:
Debbie Crommelinck – spel, zang
Leen Dendievel – spel, zang
Bert Verbeke – spel, zang

Website: TG De Link

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 18
  • -26 jaar 12
  • ABO 14
  • KASSA 18
  • VVK 16

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse