Kunstroute ‘Tour Elentrik’

Ook in deze vreemde tijden proberen we kunstbeleving en –creatie te stimuleren. Daarom starten we i.s.m. vzw Treepack het street art-project ‘Tour Elentrik’ in onze gemeente: 40 nutskasten/elektriciteitskasten en een aantal muren zullen worden opgewaardeerd met een laagje kunst.

Tour Elentrik

Nutskasten/elektriciteitskasten zijn vaak een doorn in het oog. Samen met lokale creatievelingen en professionele kunstenaars gaan we aan de slag om deze kasten, verspreid over heel onze gemeente, om te toveren tot prachtige kunstwerken in het thema 'fauna en flora'. Het eindresultaat biedt een nieuwe kunstroute met sportieve en toeristische meerwaarde voor Overijse: een fiets- en wandelroute zal langs alle kunstwerken leiden. In juni en juli gaan de geselecteerde kunstenaars na een basisopleiding aan de slag met het beschilderen van de kasten. Op 19 augustus wordt de nieuwe kunstroute geopend.

Meer info?

Neem contact op met het Infopunt Vrije Tijd via vrijetijd@overijse.be of 02 687 59 59. Meer info over de Tour Elentrik-projecten in andere gemeenten vind je op www.treepack.net/nl.