UiT-magazine

Uit in de Druivenstreek? Je ontdekt alles vanaf nu in het gloednieuwe magazine én op een grondige vernieuwde website.

Een familievoorstelling voor de allerkleinsten, een interessante lezing, een gezellige filmavond, een toeristische wandeling of een dansnamiddag voor senioren? Je vindt het allemaal in eigen streek!
Op de website www.uitindedruivenstreek.be kan je handig zoeken op datum, type activiteit, locatie, ... en ontdek je in één oogopslag wat er allemaal te doen is in onze bruisende regio.

Het nieuwe UiT-magazine wordt elke drie maanden uitgebracht en in alle brievenbussen van de streek verdeeld. Hierin krijg je naast een handig overzicht van alle UiTPAS-activiteiten ook boeiende artikels en weetjes over vrije tijd in de Druivenstreek, gezien door de bril van een aantal streekgenoten.

Print en digitaal

De website werd op 2 januari gelanceerd. Het UiT-magazine met de activiteiten van januari, februari en maart 2024 wordt de week nadien verdeeld. Zat er in de week van 8 januari geen magazine in je brievenbus? Dan kan je een exemplaar afhalen op deze locaties:

  1. Huldenberg: dienst vrije tijd
  2. Bertem: onthaal gemeentehuis
  3. Hoeilaart: onthaal gc Felix Sohie
  4. Overijse: infopunt vrije tijd in cc Den Blank
  5. Tervuren: balie vrije tijd iin cc De Warandepoort
  6. Onthaalbalie's gc's de Bosuil, de Lijsterbes en de Kam

Je kan het magazine vanaf 8 janauri hier ook online lezen, en uiteraard vind je alle info ook op www.uitindedruivenstreek.be.

Samen in de Druivenstreek

Het magazine en de website is een samenwerking tussen alle IGS-partners: Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren en vzw de Rand. In deze 'intergemeentelijke samenwerking' bundelen we de krachten op vlak van vrije tijd, en dat aanbod brengen we nu ook samen naar buiten. Zo willen we nog duidelijker maken dat het cultuur- en vrijetijdsaanbod in onze locaties er is voor iedereen, vanwaar je ook komt.

Laat ons zeker weten wat je ervan vindt!

Documenten