UiTPAS Druivenstreek

Wat is de UiTPAS?

Een spaar- en kortingskaart die je bij vrijetijdsactiviteiten buitenshuis kan scannen om punten te sparen. Die punten kan je omruilen voor iets leuks. 

Ook geniet je van 10% korting op activiteiten van de cultuur- en gemeenschapscentra in de regio: CC Den Blank (Overijse), GC de Kam (Wezembeek-Oppem), GC de Lijsterbes (Kraainem), GC de Bosuil (Jezus-Eik), CC De Warandepoort (Tervuren) en GC Felix Sohie (Hoeilaart).

Waar koop je de UiTPAS?

Voor € 5 koop je een UiTPAS aan het Infopunt Vrije Tijd in CC Den Blank. Deze is persoonlijk en onbeperkt geldig, je kan er één kopen voor elk gezinslid. Bij aankoop krijg je welkomstvoordelen: drie punten cadeau en o.a. een zwembeurt in het Begijntjesbad. 

Na aankoop kan je je UiTPAS registreren op uitpas.be. Daar krijg je een overzicht van je punten en voordelen. Of download de app en spaar punten via je gsm. Zo heb je je UiTPAS altijd bij en kan je op locatie zien welke voordelen je daar kan krijgen.

Punten sparen en omruilen

Je spaart punten door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit in eender welke UitPAS-regio in Vlaanderen. Momenteel vind je enkel gemeentelijke activiteiten in ons UiTPAS-aanbod

Ga voor of na de activiteit naar de UiTPAS-zuil en scan je kaart of app om een punt te sparen. In Overijse vind je de zuilen in CC Den Blank, de Bib, het Begijntjesbad, sporthal Den Heurk, Kamp Kwadraat, bezoekerscentrum Dru!f en GC de Bosuil.

Heb je genoeg punten gespaard, dan kan je ze omruilen voor een korting, een drankje, tickets, een gadget, … Je lokale voordelen vind je op uitpasdruivenstreek.be. Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen

Kansentarief

Inwoners uit Overijse met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt €1 voor de UiTPAS en krijgt 80% korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek. Je kan ook punten sparen. De UiTPAS met kansentarief is persoonlijk en één jaar geldig.

Tip: breng je identiteitskaart mee en een geldig attest van het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' (dit kan je aanvragen bij je mutualiteit), je attest van collectieve schuldenregeling (via je bemiddelaar) of je attest van laag inkomen (via de sociale dienst).

Cultuurtickets bestellen met 10% korting

Registreer éénmalig je UiTPAS Druivenstreek in het ticketingsysteem via de knop hieronder. Om tickets te bestellen, log je in en het voordeeltarief van de UiTPAS verschijnt.

Wil je tickets bestellen met andere UiTPAS-houders? Dat kan. Kies je het aantal hieronder, zodat je naast elkaar zit. Je registreert alleen je eigen UiTPAS met je UiTPAS-nummer. Vanaf nu kan je voor het gekozen aantal een voordeeltarief kiezen. 

Bvb.: Je komt samen met je buurvrouw naar een aantal voorstellingen, maar soms komt je buurman ook mee. Jullie hebben allemaal een UiTPAS, dan kies je hieronder 'Registreer 3 UiTPASSEN'. Zo kan je voor maximaal 3 uitpashouders bestellen en zitten jullie altijd samen.

Let wel! Omdat enkel jij de UiTPAS registreert, kunnen we je aan de ingang vragen om de UiTPASSEN te tonen, om fraude tegen te gaan.

Registreer 1 UiTPAS
Registreer 2 UiTPASSEN  
Registreer 3 UiTPASSEN
Registreer 4 UiTPASSEN

Wil je voor meer dan 4 UiTPAS-houders tegelijk bestellen, contacteer het Infopunt Vrije Tijd.

Kocht je je UiTPAS elders? Maak eerst een account aan, contacteer dan het Infopunt Vrije tijd. Zij koppelen je UiTPAS aan je account. Laat zeker weten voor hoeveel UiTPASSEN ze je account dienen te activeren.

Meer info op uitpasdruivenstreek.be en uitpas.be