UiTPAS Druivenstreek

Jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis

UiTPAS Druivenstreek daagt je uit! Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Bertem, Huldenberg en vzw De Rand werken samen om meer mensen in contact te brengen met het ruime vrijetijdsaanbod in de Druivenstreek. 

Wat is de UiTPAS?

Een spaar- en kortingskaart voor vrije tijd buitenshuis die je bij heel wat activiteiten kan scannen om punten te sparen. Die punten kan je omruilen voor iets leuks. 

Waar koop je de UiTPAS?

Voor € 5 koop je een UiTPAS aan het Infopunt Vrije Tijd in CC Den Blank. Bij aankoop krijg je onmiddellijk een aantal welkomvoordelen: drie puntjes cadeau en o.a. een zwembeurt in het Begijntjesbad.

Welkomstvoordelen303,5 Kb(png)

Een UiTPAS is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig, je kan er één aanschaffen voor elk gezinslid.

Punten sparen

Je kan punten sparen door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit. Een overzicht van deze activiteiten vind je op uitpasdruivenstreek.be.

Momenteel krijgen enkel gemeentelijke activiteiten een plaats in het UiTPAS-aanbod. Later kunnen ook de activiteiten van de verenigingen opgenomen worden.

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar de UiTPAS-zuil en scan je kaart om een punt te sparen (1 punt per activiteit). Je vindt de UiTPAS-zuilen op verschillende vrijetijdslocaties in de Druivenstreek en in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen.

In Overijse kan je een UiTPAS-zuil vinden in de bibliotheek, CC Den Blank, het Begijntjesbad, sporthal Den Heurk, Kamp Kwadraat en bezoekerscentrum Dru!f.

Punten omruilen

Wanneer je genoeg punten hebt gespaard, kan je ze omruilen voor een korting, een gratis drankje, gratis tickets, een gadget, … Vanaf 5 punten kan je al een voordeel krijgen, maar je kan ook langer sparen voor een groter voordeel. Een overzicht vind je op uitpasdruivenstreek.be.

Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen. Benieuwd naar alle voordelen? Neem een kijkje op uitpas.be.

Kansentarief

Inwoners uit Overijse met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt dan €1 voor de UiTPAS en krijgt 80% korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek, en ontvangt dezelfde voordelen door punten te sparen.

De UiTPAS met kansentarief is strikt persoonlijk en is één jaar geldig.

Tip: vergeet niet om je identiteitskaart mee te brengen, samen met een geldig attest van het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' (dit attest kan je aanvragen bij je mutualiteit) of je attest van collectieve schuldenregeling (te verkrijgen bij je bemiddelaar) of je attest van laag inkomen (te verkrijgen bij de sociale dienst).

Digitaal

Nadat je je UiTPAS hebt aangekocht, kan je deze registreren op uitpas.be. Daar krijg je een overzicht van je gespaarde punten en zie je welke voordelen je kan omruilen. Of download de UiTPAS-app en spaar punten via je gsm. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak en kan je op locatie zien welke voordelen je daar kan krijgen.

In andere regio’s

Je kan punten sparen en ruilen in de hele Druivenstreek, maar ook in alle andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel waar UiTPAS actief is. Vergeet dus zeker je UiTPAS niet mee te nemen als je naar een evenement, museum of bibliotheek gaat. Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS-regio geldig.

Meer info op uitpas.be