UiTPAS Druivenstreek

Jouw voordeelkaart voor verrassende vrije tijd buitenshuis

UiTPAS Druivenstreek daagt je uit! Overijse, Tervuren, Hoeilaart, Bertem, Huldenberg en vzw De Rand werken samen om meer mensen in contact te brengen met het ruime vrijetijdsaanbod in de Druivenstreek. Daarom lanceren we de UiTPAS Druivenstreek.

Wat is de UiTPAS Druivenstreek?

Dit is een spaar- en kortingskaart voor vrije tijd buitenshuis. Bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit kan je punten sparen die je nadien kan omruilen voor iets leuks.

Waar koop je de UiTPAS Druivenstreek?

Voor € 5 koop je een UiTPAS aan het Infopunt Vrije Tijd in CC Den Blank. Bij aankoop krijg je onmiddellijk welkomstvoordelen: drie puntjes cadeau en o.a. een zwembeurt in het Begijntjesbad.

Welkomstvoordelen303,5 Kb(png)

Een UiTPAS is persoonlijk en blijft onbeperkt geldig, je kan er één aanschaffen voor elk gezinslid.

Punten sparen

Je kan punten sparen door deel te nemen aan een UiTPAS-activiteit. Een overzicht van deze activiteiten vind je

  • op uitpasdruivenstreek.be.
  • op papier, bvb. in de brochures van de cultuurcentra:

    • Druivenstreek: CC Den Blank en GC de Bosuil in Overijse, GC Felix Sohie in Hoeilaart
    • Nachtvlucht: CC De Warandepoort in Tervuren, GC de Kam in Wezembeek-Oppem en de GC de Lijsterbes in Kraainem

In eerste instantie krijgen enkel gemeentelijke activiteiten een plaats in het UiTPAS-aanbod. Later kunnen ook de activiteiten van de verenigingen opgenomen worden.

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar een UiTPAS-zuil en hou je UiTPAS tegen de zuil om je punt te sparen. Je kan 1 punt per activiteit sparen. Je vindt de UiTPAS-zuilen op verschillende vrijetijdslocaties in de Druivenstreek, alsook in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen!

In Overijse kan je een UiTPAS-zuil vinden in de bibliotheek, CC Den Blank, het Begijntjesbad, sporthal Den Heurk, Kamp Kwadraat en in bezoekerscentrum Dru!f.

Punten omruilen

Wanneer je voldoende punten hebt gespaard, kan je ze omruilen voor een korting, een gratis drankje, gratis tickets, een gadget, … Vanaf 5 punten kan je al een voordeel krijgen, maar je kan ook langer sparen voor een groter voordeel. Een overzicht van alle welkomst- en omruilvoordelen vind je op uitpasdruivenstreek.be.

Je kan je punten ook omruilen in andere UiTPAS-regio's in Vlaanderen. Benieuwd naar alle voordelen? Neem een kijkje op uitpas.be.

Met kansentarief

Inwoners uit Overijse met het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’, een collectieve schuldenregeling of een laag inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Je betaalt dan €1 voor de UiTPAS en krijgt 80% korting op de UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek. Bovendien geniet je eveneens van alle welkomst- en omruilvoordelen door punten te sparen.

Je UiTPAS met kansentarief is strikt persoonlijk en is één jaar geldig.

Tip: vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen, samen met een geldig attest van het statuut 'verhoogde tegemoetkoming' (dit attest kan je aanvragen bij je mutualiteit).

Digitaal

Nadat je je UiTPAS hebt aangekocht, kan je deze registreren op uitpas.be. Daar krijg je een overzicht van je gespaarde punten en zie je welke voordelen je kan omruilen. Of download de UiTPAS-app en spaar punten via je gsm. Zo heb je je UiTPAS altijd op zak en kan je zelfs op locatie zien welke voordelen je daar kan verkrijgen.

In andere regio’s

Je kan punten sparen en ruilen in de hele Druivenstreek, maar ook in alle andere gemeenten in Vlaanderen en Brussel waar UiTPAS actief is. Vergeet dus zeker je UiTPAS niet mee te nemen als je naar een evenement, museum, activiteit of bibliotheek gaat. Het kansentarief is enkel binnen de eigen UiTPAS-regio geldig.

Meer info op uitpas.be