Deadline Dance

Deadline Dance geeft al danslessen sinds september 2000 en voorziet sindsdien ieder schooljaar gevarieerde danslessen voor jong en oud. De nadruk in onze lessen ligt op het plezier, met aandacht voor lichaamshouding en techniek.

We bieden lessen aan in verschillende niveaus en stijlen (Minikids, Funky Jazz Kids, Techniek, Hiphop, Modern, Jazz, Urban, Breakdance, Funky Ladies en Dance4Fun). Voor ieder wat wils dus!

Naast onze lessen proberen we als vereniging ook leuke evenementen te organiseren voor onze dansers en voor dansliefhebbers uit de Druivenstreek. Zo voorzien we ieder jaar een spetterende dansvoorstelling. Het ene jaar treden onze jongste dansers (tot en met het tweede leerjaar) op tijdens een Toonmoment in GC De Bosuil (Jezus-Eik), het andere jaar doen we met onze dansers vanaf het derde leerjaar een Show in CC Den Blank (Overijse). Ook tijdens de Druivenstoet in Overijse en de Lichtstoet in Hoeilaart laten onze dansers het beste van zichzelf zien. Volg zeker onze sociale media (zie hieronder) om op de hoogte te blijven van alle leuke evenementen waar je ons aan het werk kan zien!

Bovendien hebben we ook een Showteam dat regelmatig optreedt op (lokale) evenementen en deelneemt aan wedstrijden. Deze dansers zijn na een auditie uitgekozen en vertegenwoordigen met veel trots onze dansschool.

Wij heten je van harte welkom bij onze dansschool. Kijk gerust eens rond op onze website, kom een lesje uitproberen of kom langs op één van onze vele evenementen.

Sociale media

Contact

Brusselsesteenweg 321 , 3090 Overijse
overijsedeadlinedance@gmail.com
Website
www.deadlinedance.be

Documenten