Hobbyclub Mitsubishi

Hobbyclub Mitsubishi - dé plek waar passie en gezelligheid samenkomen, zij het niet op de manier die je zou verwachten van een vereniging met zo'n naam! Hoewel onze naam misschien niet direct doet denken aan een pot zaalvoetbal, zijn we trots om te zeggen dat we elke vrijdag (behalve in juli) de sporthal Den Heurck onveilig maken met ons enthousiasme voor zaalvoetbal.

Van 19.30 tot 21.00 uur dagen we elkaar uit op het veld, laten we zien wat we waard zijn en genieten we van een gezonde dosis sportiviteit. Maar daar stopt het niet! Na de wedstrijden gooien we de kantine open. Hier, te midden van vreugde en competitieve geesten, wordt er nog lang nagekaart en worden vriendschappen gesmeed die verder gaan dan het voetbalveld.

Om dit alles mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat we allemaal veilig en verzekerd zijn, vragen we een bescheiden jaarlijks lidgeld van 25 euro. Dit dekt niet alleen de kosten van de verzekering, maar ook de huur van de zaal, waardoor we elke week kunnen blijven genieten van ons geliefde spel.

En voor degenen die zich afvragen hoe serieus we ons cafévoetbal nemen, hebben we goed nieuws! Ons jaarlijks teambuilding weekend is een niet te missen evenement dat altijd nauw verbonden is met het niveau van ons voetbal: cafévoetbal op zijn best. 

Dus, als je op zoek bent naar meer dan alleen een hobbyclub met een ongewone naam, sluit je dan aan bij Hobbyclub Mitsubishi - waar zaalvoetbal en vriendschap hand in hand gaan. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het veld en in de kantine!