Klim Op Overijse

Welkom bij Klim Op Overijse, wij zijn een zaalvoetbalploeg die al meer dan 30 jaar bestaat. Opgericht door een jonge groep vrienden in de jaren '80 en ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het verenigingsleven van Overijse.

Onze zaalvoetbalploeg is niet zomaar een team; wij zijn een team van vrienden en kennissen met een gedeelde liefde voor zaalvoetbal. Ons spel kenmerkt zich door behendigheid, strategisch inzicht en teamwork. Elk lid van ons team draagt bij aan de synergie die nodig is om succesvol te zijn in deze uitdagende en opwindende sport.

Of je nu een ervaren zaalvoetballer bent of net begint, er is altijd ruimte voor jou in ons team. We verwelkomen nieuwe gezichten met open armen en moedigen een positieve en ondersteunende sfeer aan waarin iedereen kan gedijen en bijdragen aan het succes van het team.

Dus, ben je klaar voor de opwinding van zaalvoetbal? Sluit je aan bij onze ploeg en laten we samen streven naar doelpunten, overwinningen en bovenal plezier op het veld. Onze zaalvoetbalploeg, één passie, één team!

Sociale media