Minivoetbal Druivenstreek

Ontdek de opwinding van onze gesloten minivoetbalcompetitie, waar sportieve uitdaging en gezelligheid samenkomen. Onze competitie vindt plaats in sporthal Den Heurck en biedt een unieke ervaring voor elke voetballiefhebber.

Wat maakt ons bijzonder?

🏆 Gesloten Competitie: Sluit je aan bij onze exclusieve gemeenschap van enthousiaste minivoetballers in de Druivenstreek. Onze competitie is alleen toegankelijk voor leden, waardoor een hechte en competitieve sfeer wordt gegarandeerd.

⚽️ Speeldagen: Geniet van de actie op maandag of dinsdag, wanneer teams strijden om de overwinning. De perfecte manier om de week te beginnen met sportiviteit en teamgeest.

🏟️ Locatie: Ervaar de spanning van elke wedstrijd in de sporthal Den Heurck, die een optimale speelomgeving biedt voor onze minivoetbalcompetitie.

🤝 Verzekering: Veiligheid staat bij ons voorop. Elke speler is verzekerd tijdens de wedstrijden, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van het spel.

⚖️ Scheidsrechters: Elk duel wordt begeleid door ervaren scheidsrechters, wat zorgt voor een eerlijk verloop van de wedstrijden en een gezonde competitieve geest.

🍻 Gezelligheid na de match: Na elke wedstrijd is er alle gelegenheid om onder het genot van een drankje na te kaarten. Versterk de banden met medespelers en tegenstanders.

Bij de Minivoetbal Druivenstreek combineren we sportiviteit, vriendschap en plezier. Word lid van onze gemeenschap en beleef het minivoetbal op een unieke manier!