Wensboom: Ontdek welke wens uitkomt!

Ken jij de wensboom nog? Die ene boom die in Overijse centrum stond tijdens de kerstvakantie? Inwoners van Overijse konden daar hun wens in hangen. De gemeente Overijse zou daarvan één wens uitbrengen ...

Maar na het zien van al het enthousiasme en alle mooie wensen konden we het niet laten. Eén wens uitbrengen ... dat is toch veel te weinig! De gemeente Overijse zou er niet één laten uitkomen, maar vier waarvan de dorpsraad centrum Overijse ééntje voor haar rekening nam.

Wij stellen graag één voor één de wensen aan jou voor!

'Wij wensen een druivelaar in onze tuin'

In de wensboom die tijdens de kerstvakantie op het Stationsplein stond, wensten Sam, Julia, dochter Lea en zoon Cyril een druivelaar in hun tuin en die kregen ze uit handen van de dorpsraad Overijse centrum!

Een mooie wens waarvan we vonden dat die zeker moest uitkomen.

Maar waarom moet het maar bij één druivelaar blijven? De indieners van de wens kregen hun druivelaar, maar we deden nog een heleboel andere Overijsenaren een plezier. Ter gelegenheid van moederdag deden we een druivelaarsactie. 50 Overijsenaren konden een druivelaar schenken aan iemand die hun lief is.

De 50 gelukkigen werden via mail op de hoogte gebracht.

'Ik wens een regenboogzebrapad in Overijse'

Inclusiviteit, openheid, diversiteit. Belangrijke waarden die Overijse hoog in het vaandel draagt. We willen dat iedereen zich thuis voelt in onze gemeente. Ook de kleine stapjes tellen, letterlijk en figuurlijk. Eén Overijsenaar wenste een regenboogzebrapad in Overijse. En dat kwam er!

Passeerde je al op de Brusselsesteenweg? Ter hoogte van de BKO is er vanaf heden een kleurrijke overstap van de ene kant van de weg naar de andere!

'Wij wensen om met de hele familie naar Walibi te gaan!'

Alix en Jeanne waagden hun kans en wensten een familie-uitstap naar Walibi. Met succes! Op zondag 1 mei bracht de dorpsraad deze twee enthousiaste meisjes een bezoekje om vijf Walibi-ticketjes te overhandigen.

Maarrrrrrrr goed nieuws komt nooit alleen. De Dorpsraad zal binnenkort meerdere mensen gelukkig maken. Hou dus zeker hun Facebookpagina goed in de gaten...

'Ik wens een gratis kermis op mijn speelplaats'

Fien zit in het tweede leerjaar en droomt ervan dat er een kermis op haar speelplaats zou komen. Een leuke wens waar wij helemaal blij van worden. Om Fien al een stapje dichter bij haar droom te brengen, werd er op 10 juni een grote kermis georganiseerd in centrum Overijse waar ALLE kindjes welkom waren om een gratis ticketje te komen halen. Dit ticketje mochten ze gebruiken voor een kraampje naar keuze.

Ook interessant