Wintermarkt

Bedankt om er een warme winteravond van te maken!
Onderaan vind je foto's van de avond.
Tot volgend jaar!

Kom op zaterdag 16 december 2023 vanaf 17 uur gezellig de winter vieren op het Stationsplein, met een streepje sfeervolle muziek en heel wat verrassende animatie. Iedereen welkom van 17 tot 23 uur, voor een winters wonderland!

Je vindt er lokale handelaars die hun eigen specialiteiten uitstallen naast tal van verenigingen die voor een hapje en een drankje zorgen. Daarnaast kan je natuurlijk ook de Markthal binnenstappen om een rondje te schaatsen en de sfeer op te snuiven in de Winterhallen

Tinteltenen

Ga je op 16 december eerst naar de familievoorstelling in CC Den Blank? Dan kan je genieten van een topstuk met onder andere Dimitri Leue en Inge Paulussen!
Nadien kan je dankzij een samenwerking met de gezinsbond genieten van een gratis drankje op Wintermarkt. Ook de vuurshow van Part-a-Fou (om 20.30 en 21.30 uur) kwam er dankzij deze samenwerking. 

Deelnemers

Lokale verenigingen en handelaars zorgen voor een heel uiteenlopend aanbod, van iets om te eten en te drinken - chocomelk, hot dogs, wafels, champagne, gluhwein,Thais, hamburgers, ... - tot schoonheidsproducten, kunst en ambacht, kinderkleding, juweeltjes, keramiek, ... 

Vrienden van Bernard
't Kruidenwinkeltje
Alexander Olbrechts
Christine Drees
RachElle Juweeltjes
Atelier Feline
Verbroederingscomité Overijse
Kiwanis Lipsius Druivenstreek
Yui Skin
TomPie Partyverhuur BV
Chiro Maleizen
Thai on wheels
GROS
Oudervereniging Gemeentelijke Basisschool Overijse
Gezinsbond
BFF
St. Thérèse Centers
Van Waeyenbergh Sonja
Brandweer overijse
Mmmeat
LOU / BOTANINKED
Craft Club
L-eef
Atelier 44
Schoonheidssalon Najana
Choco-Lieve
Pandah Collection
Vestimentair in Orde
GAIA vzw
Zout Zoet

Animatie

Naast al dat lekkers en moois, zorgt de bijkomende animatie voor een magische toets.

The Christmas Carol Singers brengen je helemaal in kerststemming, en ook de KF Sint Rochus Eizer zorgt voor een streepje muziek. 

Tussen 17 en 19 kunnen kinderen zicht laten schminken op de grimestand. Op de prachtige Mallemolen XL kunnen ze ook een ritje maken op hun lievelingsdier dankzij de spierkracht van ouders, grootouders, broer of zus, nonkel of tante, ... 

De opvallende Ice Bears zorgen voor wat licht in het donker, en Santa Clean zorgt ervoor dat je het proper houdt. 

We zorgen ook voor vurige warmte: de indrukwekkende Vuurmolen en het vuurspektakel van Part-a-Fou zetten het Stationsplein in vuur en vlam. 

Inschrijven

Inschrijven kon tot 7 december om 13 uur. Alle plekjes zijn bezet.