• woensdag 17 april 2024 van 20:00 tot 22:00

Regisseur: Paul King
Genre: Actie, komedie
Duur: 120 min.
Cast: Timothée Chalamet, Hugh Grant, Sally Hawkins, Olivia Colman, Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key e.a.
Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

Het langverwachte verhaal van de jonge chocolademaker Willy Wonka, in de periode voordat hij zijn legendarische chocoladefabriek had uit 'Charlie and the Chocolate Factory'.

De jonge Willy Wonka droomt ervan snoepmaker te worden. Hij is uitvinder, ontdekkingsreiziger en chocolademaker en trekt op avontuur. Hij reist zeven jaar de wereld rond voor de meest bijzondere ingrediënten, ontmoet de Oompa-Loompa’s en maakt chocolade zoals niemand anders dat kan. Hij droomt van een eigen chocoladewinkel, maar dat zien de andere chocoladeverkopers in de stad niet zitten.

Paul King, die eerder de Padddington-films regisseerde, vond in Timothée Chalamet de perfecte acteur om de grote schoenen te vullen die Johnny Depp en daarvoor Gene Wilder nalieten met hun eerdere vertolkingen van de excentrieke Willy Wonka. Een heerlijke avonturenfilm voor het hele gezin.

Pers

  • 'In deze charmante prequel van ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ regent het snoepjes, dropjes en anijsbonbons in alle kleuren van de regenboog. Alleen opletten dat de boosaardige Mrs. Scrubbit (Olivia Colman) u niet opsluit in haar wassalon!' (Humo)

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 8
  • UiTPAS-houder 7,2
  • UiTPAS-kansentarief 1,6

Reserveer

Leeftijd

vanaf 8 jaar

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse