Zaal reserveren en bezichtigen

< Terug naar info zaalverhuur

Reservatie aanvragen

Online via www.overijse.be/webwinkel

 • Meld je aan op de webwinkel. Heb je nog geen profiel? Meld je dan aan als nieuwe gebruiker. Reserveer je een zaal of sportinfrastructuur voor je vereniging, gebruik dan het profiel van je vereniging. Met dit profiel kan je geen aanvragen doen voor een persoonlijke activiteit (bv. een communiefeest).
 • Ga naar de module 'zaalreservatie' en zoek zalen of sportinfrastructuur op basis van de locatie en het soort activiteit.
 • Selecteer de locatie, het type activiteit en de datum. De module toont je vervolgens de beschikbaarheid.
 • Selecteer het beginuur van je activiteit en vul de details van je reservering in.
 • Bevestig je reserveringsaanvraag. Je krijgt hiervan een ontvangstbevestiging.
  (Opgelet: pas wanneer je een reservatiebevestiging in jouw mailbox ontvangt, mag je jouw aanvraag als goedgekeurd beschouwen.)

Via e-mail

 • Klik op de knop hieronder en stuur ons een e-mail met daarin je persoonlijke gegevens (naam & voornaam, e-mailadres, gsm nummer), de zaal die je wilt huren en de periode van verhuur.

Reserveer hier een zaal

Aan de balie

Hiervoor kan je terecht bij het Infopunt Vrije Tijd in CC Den Blank. Kijk bij "Contact" op deze pagina of klik hier om de openingsuren van het infopunt te raadplegen.

Telefonisch (als je al een profiel op de webwinkel hebt)

Bij problemen zijn we telefonisch beschikbaar om je te begeleiden bij het reserveren van een zaal. Bel hiervoor naar 02 687 59 59.

Bezichtiging aanvragen

Ben je niet helemaal overtuigd van de locatie en neem je liever eerst een kijkje? Dat kan! Hieronder lees je hoe je een bezichtiging kan aanvragen.

Van zodra je een aanvraag hebt ingediend, wordt deze doorgegeven aan onze zalenverantwoordelijke. Deze neemt vervolgens contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Via e-mail

Vraag hier een bezichtiging aan

Vermeld in jouw bericht zeker het volgende:

 • welke locatie(s) je wil bekijken
 • jouw voorkeursdatum en -tijdstip voor de bezichtiging
 • een telefoonnummer waarop de zalenverantwoordelijke jou kan bereiken

Telefonisch

Bel naar het Infopunt Vrije Tijd via nummer 02 687 59 59. De medewerker zal alle nodige informatie van jou opvragen en doorgeven aan de zalenverantwoordelijke.